Select Your Currency
Select Your Currency

Jouw eigen Festival & Bohemian bruiloft

Jouw eigen Festival & Bohemian bruiloft
Is een standaard bruiloft niks voor jou en hou je meer van een nature-inspired look? Laat je dan inspireren door onze festival & bohemian bruiloft collectie. Met deze inspiratie voor de aankleding van je bruiloft maak jij er écht de mooiste dag van je leven van.

De tijdloze elegantie van een bohemian bruiloft

Een bohemian bruiloft is een bruiloft met gypsy invloeden, waarin eenvoud en romantiek centraal staan. Geen overdadige luxe en glamour, maar juist een intieme en ontspannen setting. De locatie van een bohemian bruiloft is dan ook vaak een bos, strand, of een pittoreske boerderij. En niet te vergeten: een mix van tijdperken, stijlen en smaken. De perfecte mix om er de mooiste dag van je leven van te maken!

De mooiste bohemian bruiloft accessoires

Heb je al een mooie trouwjurk gevonden en wil je die helemaal stylen met bijzondere boho accessoires? Wij hebben stijvolle bohemian accessoires in allerlei soorten en maten. Deze accessoires passen helemaal bij een bohemian chique bruiloft:

Voor al je bohemian bruidsaccessoires ben je bij Say Yes To The Dress aan het juiste adres!

Ga voor origineel, ga voor een festival / boho bruiloft

Natuurlijk kun je ook voor een mooie middenweg gaan. Kies voor een festival bruiloft! Een relaxte sfeer, een groene omgeving, lichtjes in de bomen en een zwierige jurk. Zie je het hele sfeertje al voor je? Een festival bruiloft is ideaal wanneer je niet zo van de tradities en regels bent, maar een lekker ongedwongen en ontspannen bruiloft voor je ziet. We zetten enkele van onze accessoires, die perfect passen bij een festival bruiloft op een rijtje:

  • Fine Hairpiece, met kristal en ivory bloemetjes van parels
  • Everly Hairvine, met prachtige blaadjes en bloemen en een touch of gold & silver
  • Ivory Flowers, haarbloemen met fijne pareltjes en kristal
  • Meggin Ivory, peeptoes met geborduurde blaadjes en details van satijn en parels

Alles voor jouw bohemian en festival bruiloft

Say yes tegen een bijzondere bruiloft, kies voor een trouwdag met een bohemian of festival thema! In onze webshop slaag je voor al je accessoires: van bruidsschoenen tot lingerie. Bij een online bestelling profiteer je 

  • © 2020