9.3 after 6 reviews
  • If you don't love it Return it!
  • EU shipping max. € 7,95 (depending destination)
  • Shipment in 1-3 working days
  • Worldwide shipping for € 15

Jouw eigen Festival & Bohemian bruiloft

Jouw eigen Festival & Bohemian bruiloft
Is een standaard bruiloft niks voor jou en hou je meer van een nature-inspired look? Laat je dan inspireren door onze Festival & Bohemian bruiloft collectie. Hier haal je inspiratie voor de aankleding van je eigen nature bruiloft zodat jij er écht de mooiste dag van je leven van maakt.

De tijdloze elegantie van een Bohemian bruiloft

De Bohemian bruiloft is een is een gypsy achtige bruiloft waarin eenvoud en romantiek centraal staat. Geen overdadige luxe en glamour, maar juist een intieme ontspannen setting. De locatie is dan ook vaak bijvoorbeeld het bos, strand of een pittoreske boerderij. En niet te vergeten: een mix van tijdperken, stijlen en smaken. De perfecte mix om er de mooiste dag van je leven van te maken.

De mooiste Bohemian bruiloft accessoires

Heb je een heel mooie trouwjurk gevonden en wil je elegante toevoegingen? Kijk dan eens naar onze verschillende Bohemian accessoires. We hebben prachtige hakken, sierlijke hairvines en stijlvolle haarkammen. Hiermee kun je de accessoires schitterend accentueren!

We hebben stijlvolle accessoires in allerlei soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan:
- Prachtige sieraden waaronder oorbellen, armbanden en kettingen
- Elegante bruidsschoenen met onder meer slippers, laarzen en hakken
- Mooie haaraccessoires zoals haarsieraden, haarbanden, tiara’s en haarcorsages

Een stijlvolle Bohemian chic bruiloft

Wanneer je inspiratie zoekt voor je trouwjurk hebben we hier verschillende modellen van Lilian West. De trouwjurken hebben klassieke lijnen gecombineerd met fijn kant, mooi satijn en zacht romantische stoffen. Door de speelse elementen heb je daarom al gauw een andere trouwjurk dan de veel gebruikte modellen. Stijl jouw trouwjurk af met onze Bohemian accessoires en je hebt al gauw een echte Bohemian bruiloft!

Ga voor origineel met een festival bruiloft

Natuurlijk kun je ook voor een mooie middenweg gaan. Neem het chique karakter van het trouwen en combineer deze met Bohemian elementen. Zorg bijvoorbeeld dat aankleding in de tuin of op tafel wat speelse details bevat. Hier kun je bijvoorbeeld denken aan veel bloemen. Liever een minimale touch? Draag dan bijvoorbeeld alleen Bohemian oorbellen. Leuk als je niet all the way chic wilt gaan met je bruiloft!

Of je nou voor een beetje Bohemian stijl gaat of all the way: we got the accessories to match!

  • © 2018 SYTTD.NL